|
|||||||
Tarih Topluluğu Öğrenci Konseyi Duyuru !!!TARİH TOPLULUĞU sitesindeki Toplantılar - kategorisi altındaki Tarih Topluluğu Öğrenci Konseyi Duyuru !!! isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#6 (permalink) |
|
Hakaret etmeden konuştuğun müddetçe seni susturma gibi bir derdimiz olmaz arkadaşım... Yalnız konu kişisel bir takım hırsları intikam ateşine çevirmeye gelince, burada kişileri korumak da bizim görevimiz olur. Bıırakalım her önüne gelen her istediğine küfretsin... İstediğin bu ise bu kapı sana göre değil...
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Kıymetli arkadaşım, ya ben derdimi anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun: Sitemiz birlerini karalamak için kullanılacak bir site değil... Yazdığın çağrıya birileri cevap verse, buna bu sitenin kurucusu olarak ben engel olurum... Söylediğin çağrı, sitemizin yayın politikasıyla alakalı değil. Eğer herhangi bir kişi ile bir sorunun varsa, bunu kendi çerçeven içerisinde hallet... Burası kişileri karalama paltformu değil...
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Kim olduğun ne olduğun kime gıcık gittiğin kimi sevmediğin kimi tuttuğun dinin rengin dilin umrumda değil yaptığın saygısızlık ki sen bunun adına ne koyarsan koy banlandın.Bu sitenin web masterı da admini de benim basit yada orijinal ne yaptığım seni hiç ama hiç ilgilendirmez.Provakasyon yapabileceğin bi dünya site var ama burada bunları yapmana izin vermem.Biz senin gözünde basit iş yapmışız burada bu hiç kimsenin umrunda olmayacaktır.Sözlerin kale dahi alınmamıştır.byes…
|
|
|
|
|
|
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Kişi Okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |